Green XS

LinkedIn beheer | Website design | Video's | Blogs | Mailing campaigns | Design
,
February 1, 2021

Mailing campaigns

In de maandelijkse nieuwsbrief die we versturen naar een vast klantenbestand, introduceren wij de laatste updates rondom providers, waarschuwen we voor gevaarlijke hackers én nodigen we de klant uit voor een kopje koffie op de gloednieuwe vestiging van Green XS. Check één van de mailings via deze link.


Videos with a touch of orange

Je hoort het het liefst van de klant, toch? Dat dachten wij ook, en daarom interviewen wij de klanten van Green XS. Dat gebeurt gewoon via Zoom: lekker eigentijds én passend bij een telecombedrijf. Hier rollen vlotte filmpjes uit van ongeveer 1 á 2 minuten: perfect in te zetten op de website, LinkedIn en in de mailing campagnes van Green XS. 

Boost your SEO blogs

Toen wij de online uitstraling van Green XS op de schop namen, viel ons allereerst de tone of voice op. Deze was formeel, stijf en bovendien gericht op experts die weten waar ze het over hebben. Dit is echter lang niet het geval voor alle klanten van Green XS: dit zijn vaak geen know-howers, maar juist leken die met de handen in het haar zitten als het gaat over hun telecom. De oplossing? Wij schreven SEO-boostende blogs, gericht op leken. Geen idee hoe telefonie op de zaak werkt? Of wat Green XS nou eigenlijk écht voor je doet? Onze luchtig geschreven blogs, waarin we gewóón tutoyeren, maken Green XS een stuk laagdrempeliger.


Website design

Wat ons meteen opviel, was de rommeligheid van de originele website. Om het ingewikkelde concept van telecommunicatie toegankelijker te maken voor welk bedrijf dan ook, zou een overzichtelijke website veel doen. Wij ontwierpen middels een demo het nieuwe website ontwerp. Het resultaat? Een minimalistische, overzichtelijke en eigentijdse website.

Contact

hi@theorangeboost.com
+31 (0) 610350031

Green XS

Een telecommunicatiebedrijf die B2B opereert. Hoe maak je de online marketing daarvan spannend en aantrekkelijk? Die uitdaging gingen wij maar wat graag aan, en met resultaat: van A tot Z hebben we de online uitstraling van Green XS op de schop genomen. De website hebben we opnieuw ingericht én een SEO-boost gegeven; we hebben vlotte SEO-proof blogs geschreven; we hebben tevreden klanten geïnterviewd via Zoom en daar testimonial video’s van gemaakt; we hebben whitepapers ontworpen én we doen er regelmatig een nieuwsbrief met acties uit. Voor deze grote B2B klant denken én voeren we uit op strategisch marketingniveau.
Opleverdatum:
Klant:
Soort project:
February 1, 2021
Green XS
LinkedIn beheer | Website design | Video's | Blogs | Mailing campaigns | Design
Green XS ontzorgt jou van je telecombeheer.
No items found.
Volgende project