Deer Mama

Branding | Webshop | Social media beheer | Design
,
June 30, 2021

Boosty nieuwe website

Bij een nieuwe huisstijl hoort een nieuwe website. Een overzichtelijk ingerichte, makkelijk bruikbare én ultra SEO-proof webshop zetten wij in een handomdraai in elkaar. Volledig in Deer Mama stijl! Je checkt 'm hier.

Rebranding

De nieuwe menukaarten en placemats zijn helemaal in lijn met het logo; retro en edgy!

We hebben de originele huisstijl van Deer Mama geupgrade naar een meer eigentijds kleurenpalet en meer sprekende typografie. Deze elementen hebben we terug laten komen in het kersverse logo dat we hebben ontworpen. Het resultaat? Een vrolijk en warm geheel with a touch of retro

Naast een rebranding van de huisstijl en een nieuw logo, hebben wij ook nieuwe menukaarten en placemats voor in het restaurant ontworpen. Hierbij is, naast het tot uiting laten komen van de nieuwe branding, de functionaliteit ook van belang. Duurzaam printbare, niet te kwetsbare én flitsende placemats en menukaarten zijn het resultaat. 

Social media beheer

Als kers op de taart zijn we sinds augustus 2021 ook aan de slag gegaan met de Facebook en Instagram-pagina van dit toffe restaurant


Contact

hi@theorangeboost.com
+31 (0) 610350031

Deer Mama

Of we de branding van een taarten-, burger- en milkshakebar uit Amsterdam in een nieuw jasje wilden gieten? Hell yeah! Met een overload aan enthousiasme zijn wij aan de slag gegaan met de ontwikkeling van een ultra boosty style guide én website voor deze kekke opdrachtgever. Ook hebben wij compleet nieuwe menukaarten en placemats ontworpen voor in het restaurant.
Opleverdatum:
Klant:
Soort project:
June 30, 2021
Deer Mama
Branding | Webshop | Social media beheer | Design
100% vegan & award winning mylk & burger bar in the city center of Amsterdam!
No items found.
Volgende project