Breeze

Social media beheer | Video's
,
February 1, 2021

Videos with a touch of orange

Om het voltallige Breeze team in the picture te zetten, hebben wij zogeheten ‘meet the breezies’ video’s gemaakt. Korte en vlotte filmpjes, waarin het teamlid antwoord geeft op grappige vragen. Ook hebben wij ‘rubrique du statistique’ video’s in elkaar gezet, om de groei van de nieuwe datingapp uit te lichten.


Social media beheer

Voor deze klant ligt de focus voornamelijk op Instagram, daar de doelgroep hier uithangt. Allereerst hebben wij flink wat kleur toegevoegd aan dit account, om zo te komen tot opvallende content. Inhoudelijk is er een switch gemaakt naar meer amuserende content, in plaats van puur en alleen informerende sales-gerichte content. Denk hierbij aan ‘date dilemma’s’, een ‘rubrique du statistique quiz’ en ‘top 5 slechtste openingszinnen’.

Contact

hi@theorangeboost.com
+31 (0) 610350031

Breeze

Waarom zouden millennials en generatie Y de sociale kanalen van een dating app willen volgen? En hoe steek je een dergelijk kanaal zo in, dat het het volgen waard is, én nieuwe gebruikers genereert? Wij zetten in op smeuïge dateverhalen, hippe kleuren en afbeeldingen, en meet the team video’s die aan het lachen maken. Zo creëerden we een Instagram- en Facebookaccount om verliefd op te worden!
Opleverdatum:
Klant:
Soort project:
February 1, 2021
Breeze
Social media beheer | Video's
De online datingapp voor offline dates
No items found.
Volgende project