Wie zijn de Boosties?

Guusje
February 4, 2022
Hi! Wij zijn Esmee, Guusje en Evelien, ook wel ‘de Boosties’ genoemd. Omdat de ‘About Us’ pagina veruit de bestbezochte webpagina is van elke website (did you know?), vertellen we graag wat meer over onszelf. Naast dat dat goed is voor onze SEO, is het voor (potentiële) klanten fijn om te weten met wie ze samenwerken. Zet je schrap, want dit zijn de Boosties:

Boostie nr 1: Esmee

Uit het Oosten van het land presenteren wij: Esmee! Deze ultravrolijke communicatiespecialiste wordt dolgelukkig van wasjes draaien, lemon merengue pies én van een goed feestje met vriendinnen. Waar ze ook gek op is? Op ondernemen, communicatieplannen & campagnes ontwikkelen en vooral nieuwe brandings uitdenken voor onze klanten. Wanneer ze in haar creatieve flow zit, werkt ze meestal met een geconcentreerde frons, maar van binnen bruist ze helemaal. Esmee ontwerpt menukaarten, productverpakkingen, website lay-outs, mailings en nog véél meer. Bovendien is ze een ijzersterke team-player, de meest georganiseerde van het team en misschien zelfs wel de vrolijkste van ons drie. Alhoewel… dat hangt erom bij ons.


Boostie nr 2: Guusje

Noemen we haar op z’n Nederlands Guusje, of op z’n Spaans Sisi? Het hangt erom, want Brabantse Guusje woont full-time in het zonnige Valencia, waar ze ook reisbureau The Orange Guide runt. Als SEO copywriter en video-editor vervult Guusje een belangrijke rol binnen The Orange Boost, want jouw branding kan nog zo sterk zijn; maar zonder SEO-boostende teksten ben je nergens in het online landschap. Guusje is ultiem creatief, kan een tikje chaotisch zijn en dwarrelt zo af en toe alle kanten op, maar des te gekker zijn haar ideeën! Waar Guusje (of Sisi?) het állergelukkigst van wordt: Spaans praten met Spaanse opaatjes, een café con leche in de zon en reggeaton muziek. Hadden we al verteld dat ze in Spanje woont? ;)


Boostie nr. 3: Evelien

Met haar hart verdeeld tussen Valencia en Amsterdam, is Evelien waarschijnlijk degene met wie jij als klant het eerste contact hebt en cruciale gesprekken voert. Evelien is namelijk onze accountmanager die als spil in het web de zaak draaiende houdt. We kennen ze allemaal: de regeltante die het bedrijf altijd naar the next level tilt. En niet alleen het onze! Evelien weet, met haar marketing- en sales achtergrond, als geen ander wat een bedrijf nodig heeft om de naamsbekendheid te vergroten. Evelien krijg je gelukkig met heel veel gezelligheid, koffie (drink online koffie met haar door een match afspraak in te plannen) en tosti’s. En taart. En feestjes. En ijsjes. En vrolijke kleding. Nouja, alles wat Boosty is, is Evelien.


Nog niet uitgelezen over de Boosties? Check dan vooral onze blog over hoe wij The Orange Boost opstartten, en vergeet ons vrolijke Instagram niet te volgen waarop ook wij regelmatig verschijnen. Enthousiast geworden? Plan hier je match afspraak met Evelien in. Tot op de koffie!