Team The Orange Boost, van glas rosé tot geniaal idee

Guusje van Kreij
January 7, 2022
Om maar meteen af te trappen met een gouden marketingtip: people like people. Wij vertellen onze klanten dat het waarschijnlijk een slimme zet is om zichzelf en hun werknemers in de spotlight te zetten en op die manier hun bedrijf een gezicht te geven. Jouw klant krijgt zo namelijk meer feeling bij en vertrouwen in jouw bedrijf. Welnu, we kunnen natuurlijk niet achterblijven op onze eigen wijze raad. Ladies and gentlemen, met trots presenteren wij: Onszelf!

Where it all began

Op een zonnige zomerzondag bevonden wij ons alle drie op een Valenciaanse wijngaard. Evelien en Guusje, tevens oprichters van reisorganisatie The Orange Guide in Valencia, organiseerden een wijnproeverij waar ze zelf ook aanwezig waren. Samen met vriendin Esmee ontstond onder het genot van een paar glazen rosé het briljante idee om samen te gaan ondernemen. Een aantal zaken stonden zo vast als een huis:

1. We zijn creatiever dan creatief;

2. Van marketing hebben we alle drie kaas gegeten;

3. Veel van wat wij online zagen, kon vele malen beter.

 

Met bizar veel enthousiasme namen wij een allerlaatste teug van onze rosé om ter plekke te besluiten onze krachten te bundelen en een bij ons passend bedrijf te starten. Zo ontstond daar, te midden van bloeiende wijnranken, The Orange Boost.

 

Teamwork van de bovenste plank

Het leuke aan combinatie Evelien, Esmee en Guusje is de mengelmoes aan kwaliteiten. Evelien kan zich als geen ander inleven in de wens van de klant en weet deze perfect te vertalen naar een passend aanbod. Esmee beschikt over een creatief meesterbrein en stelt bedachtzaam online strategieën op waarmee de klant ver boven de concurrentie uit zal stijgen. Guusje vult, met haar gevoel voor tekst en beeld, die strategieën in met SEO-boosting content in de vorm van teksten en video’s. We kunnen hier dus gerust spreken van een staaltje teamwork van de bovenste plank.

Hoe jij daar als klant voordeel aan beleeft? Jij zult merken dat wij ultra flexibel zijn, mega innovatief en uitstekend georganiseerd. Wat wil je nog meer?

 

Benieuwd naar wat dit topteam voor jouw bedrijf kan betekenen? Wacht niet langer! Klik hier voor een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek met ons mensen-mens Evelien.